administrativne-usluge-1-banner-web

Ukoliko vam trebaju dokumenta, preuzimanje raznih rešenja, overa potvrda, raznih rešenja ili dokumenata u vezi državljanstva u državnim institucijama, ambasadama ili ministarstvima – obratite se nama. Uz razgovor sa Vama i državnim službenicima naći ćemo rešenje za vaše probleme.

administrativne-usluge-2-banner-web

Nisu Vam jasni postupci prijave za vize? Ne znate koja su dokumenta potrebna? Obratite se nama! Imamo preko 20 godina iskustva sa poslovima u ambasadama i rado ćemo ga podeliti sa Vama.

administrativne-usluge-3-banner-web

Kod nas možete završiti prijave za vize većine zemalja na svetu. Do sada smo ispunjavali formulare za američke, kanadske, švedske, nemačke, norveške, pakistanske i mnoge druge vize. Uz razgovor sa Vama ćemo naći najbolju opciju i uz konsultaciju sa ambasadama i konzulatima uspešno završiti prijave.

Pratite nas!

*SPECIJALNE PONUDE, budite obavešteni

Unesite Vašu email adresu i mi ćemo Vam periodično slati obaveštenja o našim posebnim ponudama.

Partneri

yuta-i-uniqa
big-blue-faros
argus-olympic-travel
viva-1-a-travel
Sajt Turističke agencije ECCO je informativnog karaktera. Postoji mogućnost greške, različitih informacija od trenutno važećih u cenovniku. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. HVALA NA RAZUMEVANJU.
Copy © 2017. // Ecco Agencija. // Sva prava zadržana: Agencija Grupa