Novi Pazar Tour predstavlja našu jedinstvenu ponudu za sve turiste koji posećuju Novi Pazar. Mi ćemo Vam pomoći da organizujete i uživate u poseti istoriskim spomenicima I atmosferi našeg grada. Turistička agencija Ecco će Vam izaći u susret organizujući smeštaj i turističkog vodiča. U ovoj sferi našek poslovanja imamo puno iskustva jer puno ljudi iz svih krajeva sveta biraju nas za domaćine u Novom Pazaru. Pored zadovoljnih mušterija, naše dvadesetšestogodišnje iskustvo su garancija valjanosti naših usluga.

Naš zadatak je da ispunimo sve Vaše želje. Turistička agencija Ecco će Vam obezbediti turističkog vodiča ne samo za spomenike i mesta u Novom Pazaru već i za sve ostale gradove, sela i spomenike u Sandžaku (Stari ras).
Ukoliko imate pitanja, molim Vas ne oklevajte i popunite upitnik u donjem delu strane ili nas kontaktirajte na Fejsbuku, telefonom ili e-mailom.

IZABERITE JEZIK

NASLOVNA-ZA-NP-TOUR
3 u 1- ALL INCLUSIVE
Trajanje: 3 dana
Broj dana: 3 dana / 2 noći

Cena: €65,00

UVAC
UVAČKO JEZERO
Trajanje: 1 dan
Broj dana: 1 dan/ noc

Cena: €15,00

IMG-fa543395a07a2df6e6b458b39f70b4b7-V (1)
PEŠTERSKO POLJE
Trajanje: 1 dan
Broj dana: 1 dan/ noć

Cena: €25,00

KULA-MOTRILJA
NOVI PAZAR TURA
Trajanje: 1 dan
Broj dana: 1 dan

Cena: €25,00

captcha

Sajt Turističke agencije ECCO je informativnog karaktera. Postoji mogućnost greške, različitih informacija od trenutno važećih u cenovniku. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. HVALA NA RAZUMEVANJU.
Copy © 2017. // Ecco Agencija. // Sva prava zadržana: Agencija Grupa