Cena
€396,00

ARANŽMAN: AVIO+TRANSFER+HOTEL+ALL INCLUSIVE

Lokacija:
Hotel je udaljen 110 km od aerodroma u Antaliji, 3 km od centra Alanje, u mestu Obagol. Izgrađen je 1995. godine, renoviran 2010. godine i zauzima površinu od 3000 m². Hotel poseduje petospratnu glavnu zgradu.

Plaža: 
Sopstvena peščano šljunkovita plaža nalazi se 100 m od hotela i do nje se dolazi podzemnim prolazom. Ležaljke i suncobrani su besplatni, dušeci se mogu dobiti uz doplatu. Bar na plaži se dodatno doplaćuje.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, bar, spoljašnji bazen, internet cafe (uz doplatu), doktor na poziv, vodeni tobogan, ležaljke i suncobrani kraj bazena, dušeci kraj bazena (uz doplatu), stoni tenis, pikado, bilijar (uz doplatu), sportovi na vodi (uz doplatu), hamam (uz doplatu), odbojka na plaži, sauna, masaža (uz doplatu), dečiji bazen.

Sobe:
Hotel ukupno ima 97 standardnih soba površine 27 m², namenjenih za max 3 osobe.
Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen sa sušenje kose, individualni klima uređaj, telefon, sef (na recepcji uz doplatu), mini bar (prazan), televizor, balkon.

Usluga:
Noćenje sa doručkom/Polupansion/All inclusive

Kontakt:  
http://grand-bayar-beach-hotel.alanyahotelsturkey.net/en/
Tel. + 90 242 51 44 250
Fax. + 90 242 51 44 254

Napomena:
Ekonomičan hotel nedaleko od centra grada, a kompaktna regija i ljubazno osoblje, preporuka su za miran odmor za sve tipove gostiju. Bivši Turkmen hotel 3*.

Usluge uz doplatu:

  BILIARD   CENTAR ZA MASAŽU   Water Sport
  INTERNET KAFE

Besplatne usluge

  BAZEN ZA DECU   SAUNA

  Table Tennis

ARANŽMAN: AVIO+TRANSFER+HOTEL+ALL INCLUSIVE

CENA ARANŽMANA: od 396 EUR, 7 noćenja, usluga ALL INCLUSIVE

Sajt Turističke agencije ECCO je informativnog karaktera. Postoji mogućnost greške, različitih informacija od trenutno važećih u cenovniku. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. HVALA NA RAZUMEVANJU.
Copy © 2017. // Ecco Agencija. // Sva prava zadržana: Agencija Grupa