LOKACIJA

Hotel sa autentičnim šarmom planinskog ambijenta, smešten je na samo nekoliko metara od samog turističkog centra Kopaonika, na 1.750 m/nv. i oko 100m od prve žičare.

Sadržaji hotela

Hotel ima udobne sobe različitih veličina i dva apartmana. Potpuno novi restoran, a la carte restoran, pub, konferencijska dvorana, welnes & spa , veliki bazen, dečije igralište,  frizerski salon, besplatni bežični pristup internetu, skijašnica, parkiralište,  samo su neke od pogodnosti koje gostima stoje na raspolaganju..

Welness & spa sadržaji

Club A gostima nudi najbolji spa i welnes doživljaj. Savršen ambijent gde gosti mogu da se opuste posle napornog dana na ski stazi ili da iz toplog đakuzija gledaju kroz prozor kako sneg veje prepuštajući se blagostanju i udobnosti. Spa sadrži salon za masažu, zatvoreni bazen, saunu, đakuzi i mnogo drugih sadržaja.

Smeštaj

Gostima su na raspolaganju jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Sve sobe imaju Wi Fi internet, TV, kupatilo.

Usluga

Doručak i večera (polupansion)  po principu švedskog stola.

Sajt Turističke agencije ECCO je informativnog karaktera. Postoji mogućnost greške, različitih informacija od trenutno važećih u cenovniku. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. HVALA NA RAZUMEVANJU.
Copy © 2017. // Ecco Agencija. // Sva prava zadržana: Agencija Grupa