Cena
€349,00

MENA Plaza Hotel Al Barsha 4* _ ND ( Noćenje sa doručkom ) 
Smešten u Dubaiju, 700 m od Mall of Emirates, hotel MENA Plaza Albarsha nudi klimatizovane sobe i fitness centar. Prikladno smešten u četvrti Al Barsha, ovaj hotel ima restoran, recepciju koja Vam je na raspolaganju 24 h ,spoljasnji bazen, sve jedinice u hotelu opremljene su kuvalom za vodu. Takodje, gosti hotela imaju na raspolaganju besplatan internet.Doručak je po principu švedskog stola.
Dubai Marina Mall udaljen je 7 km od MENA Plaza Hotel Albarsha. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Dubai, 22 km od smeštaja. Al Barsha je odličan izbor za putnike koji su zainteresovani za kupovinu. Ovaj hotel takođe ima jednu od najbolje ocenjenih lokacija u Dubaiju!

6 dana / 5 noći,  7 dana / 6 noći,  8 dana / 7 noći,  10 dana / 9 noći

1. dan › Beograd – Dubai

› Poletanje aviona za Dubai u 13.00h (let FZ746). Sletanje u Dubai u 21.00h. Transfer do hotela i smeštaj. Noćenje.

2.- 5. / 6. / 7. / 9. dan

› Dubai › Boravak u izabranom hotelu na bazi navedene usluge, vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti. 6. / 7. / 8. / 10. dan › Dubai – Beograd › Rani jutarnji transfer na aerodrom. Poletanje aviona za Beograd u 09.00h (let FZ745). Sletanje u Beograd u 12.00h.

Molimo vas da proverite tačno vreme leta dva dana pre polaska na putovanje

Sajt Turističke agencije ECCO je informativnog karaktera. Postoji mogućnost greške, različitih informacija od trenutno važećih u cenovniku. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. HVALA NA RAZUMEVANJU.
Copy © 2017. // Ecco Agencija. // Sva prava zadržana: Agencija Grupa