ARANŽMAN: AVIO+TRANSFER+HOTEL+ULTRA ALL INCLUSIVE

Ramada Resort Side nalazi se u Sideu – Çolaklı na oko 500 m od svoje plaže, 15 km od centra Sidea, 60 km od centra Antalije i 55 km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2015. godine. Poseduje 290 soba koje su podeljene u tri bloka. Od toga je 188 standardnih (130 sa pogledom na kopnoi 58 sa pogledom na bazen), 60 Superior i 43 porodične sobe. Tu su još glavni restoran – Moods, a la carte restorani (Verona – italijanski, Ottoman – turski barovi (lobby, pool, beach), poslastičarnica, diskoteka, bazeni, Spa centar.

Za decu su tu dečiji meni u glavnom restoranu, mini klub, dečiji bazen, mini bioskop i igralište.

Plaža

Hotel ima svoju 150 m dugačku peščanu plažu, udaljenu oko 500 metara, do koje na svakih 20 min. vozi shuttle bus. Suncobrani, ležaljke, dušeci se ne plaćaju. Na plaži postoji bar u kome se u orđenim periodima u toku dana služe pića, sladoled i razne užine.

Hrana i piće

Svi obroci se služe u glavnom restoranu po principu samoposluživanja. Koncept obuhvata: doručak, kasni doručak, ručak, večeru, noćne užine. U konceptu je i sladoled od 12:00 do 18:00 u poslastičarnici, a od 15:00 do 17:00 na plaži, užine, kafa i kolači svakodnevno u određeno vreme na određenom mestu, a la carte restoran (jednom u toku boravka, uz rezervaciju), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od svežeg ceđenog  voća, a la carte restorani (osim jednom u toku boravka) i ostalo van koncepta.

Sobe

Sve standardne sobe poseduju klima uređaj, LCD TV sa satelitskim kanalima, Wi-Fi internet, set za kafu i čaj, mini bar (svakodnevno se dopunjuje vodom i sokovima), sef, kupatilo sa tušem, fen za kosu. Neke sobe imaju terase, a neke francuski balkon.

Plaća se: telefon, room servis.

Standardne sobe imaju oko 25 m2, superior 30 m2, dok se porodične (family) sobe sastoje iz dve spavaće sobe i veličine su oko 50 m2.

Spa & Wellness

Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaže, tretmani.

Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni bazen, bazen sa 2 tobogana, dečiji bazen, teretana, aerobik, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, dnevne i večernje animacije, diskoteka, Wi-Fi internet ograničene brzine i broja korisnika u svim javnim prostorijama.

Plaća se: motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, škola ronjenja, kompjuterske igrice, internet cafe, Wi-Fi internet velike brzine.

Ostali sadržaji

Lekar (na poziv), šoping centar (juvelir, koža, market, butik…), frizer, salon lepote, telefon, faks, servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, foto radnja, menjačnica, čuvanje dece.

NAPOMENA

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Link

www.ramadaresortside.com

ARANŽMAN: AVIO+TRANSFER+HOTEL+ULTRA ALL INCLUSIVE

CENA: od 494 EUR, po osobi, na bazi 7 noćenja

Sajt Turističke agencije ECCO je informativnog karaktera. Postoji mogućnost greške, različitih informacija od trenutno važećih u cenovniku. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. HVALA NA RAZUMEVANJU.
Copy © 2017. // Ecco Agencija. // Sva prava zadržana: Agencija Grupa