ARANŽMAN: AVIO+TRANSFER+HOTEL+ALL INCLUSIVE

Kemer, Kiriş, na svojoj plaži, 7 km od centra Kemera, 50 km od centra Antalije, 65 km od aerodroma Antalija

Opšti podaci

Sailor’s Beach Club ima glavnu zgradu sa recepcijom i 4 trospratna bloka, tako da sa svojom plažom i marinom podseća na mali grad. Ima 296 soba (214 klub standardnih soba, 63  standardne sobe sa krevetima na sprat, 16 porodičnih apartmana i 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama).

Klub ima glavni restoran “Savarona“, à la carte restoran (italijanski), 3 bara (“Captain Lobby“, “Sundown Pool“, “Gurcata Snack Bar“), diskoteku.

Za decu tu je dečiji bazen, mini klub (od 4 do 12 god.), mini disko, igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 70 m dugu šljunkovitu plažu koja ima plavu zastavicu EU. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Hrana i piće

Samoposluživanje, izbor više jela u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak (kontinentalni), ručak, večera, ponoćna užina, peciva, čaj, kafa, kolači, užine u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u barovima od 10:00 do 24:00, kao i tokom obroka.

Plaća se: uvozna pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, sva pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

Sobe

Sve standardne sobe poseduju balkon ili terasu, split klimu, satelitsku TV, kupatilo sa tušem, fen, keramički pod.

Plaća se: sef, mini bar, telefon.

Standardne bunkbed sobe imaju krevet na sprat, a porodični apartmani (family suite) se sastoje od dve spavaće sobe (50 m2).

Spa & Wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo.

Plaća se: tretmani nege lica i tela, piling, masaže.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, bazen sa dva tobogana, zatvoreni bazen (greje se van sezone), bazen za decu, fitness centar, aerobik, gimnastika u vodi, igre na bazenu, mini fudbal, košarka, teniski teren, stoni tenis, odbojka, vaterpolo, pikado, šah, tavla, dnevne i večernje animacije, turske noći, Wi-Fi u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: tenis uveče, ringo, parasejling, skijanje na vodi, jet ski, banana, ronjenje, motorizovani sportovi na vodi, bilijar, internet kutak, sva pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, prodavnice, sala za sastanke, faks, foto servis.

NAPOMENA

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Link

www.sailorsbeachclub.com

ARANŽMAN: AVIO+TRANSFER+HOTEL+ALL INCLUSIVE

CENA: od 516 EUR, po osobi, na bazi 7 noćenja

Sajt Turističke agencije ECCO je informativnog karaktera. Postoji mogućnost greške, različitih informacija od trenutno važećih u cenovniku. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. HVALA NA RAZUMEVANJU.
Copy © 2017. // Ecco Agencija. // Sva prava zadržana: Agencija Grupa