Cena
€579,00

Sheraton Sharjah Beach Resort & Spa 5*   ND ( Noćenje sa doručkom )

Najnovniji hotel u Sharjah-i, na plazi, pretenduje da postane omiljeno mesto za turiste koji posecuju ovaj Emirat. Idealan je za odmor od svakodnevnih obaveza i nudi raskosan izbor lokalne kuhinje i drustvenih dogadjaja. Poseduje privatnu plazu, a nalazi se na lako dostupnoj lokaciji, blizu centra svih desavanja.
Lociran je na 10 minuta od centra Sharjah-e u kom su smesteni mnogi muzeji i kulturni centri, kao i na nekoliko minuta hoda od Emirate of Ajman. Do Medjunarodnog aerodroma u Dubai-u ce Vam trebati 30 minuta voznje. Hotel ima 112 soba sa pogledom na grad i 176 soba sa pogledom na more. Tokom boravka u hotelu mozete besplatno koristiti fitnes centar (Sheraton Fitness by EXOS, with TechnoGym™ equipment) koji ukljucuje i golf simulator. Pored teretane, hotel nudi i Spa centar, otvoreni bazen…

6 dana / 5 noći, 7 dana / 6 noći, 8 dana / 7 noći, 10 dana / 9 noći

1. dan › Beograd – Dubai

› Poletanje aviona za Dubai u 13.00h (let FZ746). Sletanje u Dubai u 21.00h. Transfer do hotela i smeštaj. Noćenje.

2.- 5. / 6. / 7. / 9. dan

› Dubai › Boravak u izabranom hotelu na bazi navedene usluge, vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.

6. / 7. / 8. / 10. dan

› Dubai – Beograd › Rani jutarnji transfer na aerodrom. Poletanje aviona za Beograd u 09.00h (let FZ745). Sletanje u Beograd u 12.00h.

Molimo vas da proverite tačno vreme leta dva dana pre polaska na putovanje

Sajt Turističke agencije ECCO je informativnog karaktera. Postoji mogućnost greške, različitih informacija od trenutno važećih u cenovniku. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. HVALA NA RAZUMEVANJU.
Copy © 2017. // Ecco Agencija. // Sva prava zadržana: Agencija Grupa