Cena
€532,00

ARANŽMAN: AVIO+TRANSFER+HOTEL+ALL INCLUSIVE

Lokacija:
Hotel je udaljen 120 km od aerodroma u Antaliji i nalazi se u centru Alanje. Sagradjen je 1993. godine a renoviran je 2011.godine.

Plaza:
Hotel je udaljen 250 metara od Kleopatrine plaze. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel ima ukupno 98 soba, od kojih je 8 suite soba, 10 connected soba, 80 standardnih soba. Svaka soba ima SAT TV, bezicni internet, mini bar, sef (plaća se), telefon, klima uredjaj, balkon, kupatilo sa tus kabinom, fen.

Hotelski sadrzaj:
Restoran, 2 bara, spoljasnji bazen, deciji bazen, SPA centar, tursko kupatilo, sauna, jacuzzi, masaza, fitness, igraliste za decu, stoni tenis, TV u lobi baru, internet kutak, bezicni internet, sportovi na vodi, odbojka na plazi, teniski teren.

Nacin sluzenja obroka:
Svedski sto.

PREUZMITE ALL INCLUSIVE KONCEPT

Kontakt:
www.xperia.com.tr

Napomena:

Gosti hotela mogu besplatno koristiti suncobrane i lezaljke na plazi Saray beach hotela, kao i peskire za plazu. Mini bar se redovno dopunjava i besplatni su voda i sokovi.

Usluge uz doplatu:

  CENTAR ZA MASAŽU   SAUNA   Water Sport

Besplatne usluge

  BAZEN ZA DECU   Table Tennis

ARANŽMAN: AVIO+TRANSFER+HOTEL+ALL INCLUSIVE

CENA ARANŽMANA: od 532 EUR, 7 noćenja, usluga ALL INCLUSIVE

Sajt Turističke agencije ECCO je informativnog karaktera. Postoji mogućnost greške, različitih informacija od trenutno važećih u cenovniku. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. HVALA NA RAZUMEVANJU.
Copy © 2017. // Ecco Agencija. // Sva prava zadržana: Agencija Grupa