Trajanje: 31/12/2018 02/01/2019
Broj dana: 3 dana / 2 noći
Lokacija: Budva
Cena: €49,00
Oceni:
Odrasli: Deca:

Budva –  Dubrovnik-Kotor- Porto Montenegro
polazak 31. Decembar 2018.- povratak 02. januar 2019.

Dočekajte Novu 2019. godinu na toplom plavom Jadranu gde se tradicionalno organizuje nezaboravan provod sa puno koncerata i celodnevnih kulturno scenskih spektakla i događanja. Boravak u Budvi, upotpuniće obilazak jednog od najleših gradova Mediterana, Dubrovnika, potom drevnog Kotora, satkanog od uskih ulica, palata, crkava… Za osveženje i povratak u sadašnjost i budućnost, vodimo vas u luksuznu jaht marinu- Porto Montenegro, gde svoje jahte parkira svetski jet set. Budva vam zasigurno sprema velika iznenenađenja i ove godine! Zato, ne propuštajte priliku.

DAN 1. ponedeljak 31.12., polazak iz Novog Pazara 

Okupljаnje grupe na predviđenom parking prostoru u gradu u 01h ujutru. Vožnja prema Budvi, uz usputne pauze za osveženje, odmor i granične formalnosti.

Dolazak u Budvu u prepodnevnim časovima. Kratka info tura “Budva na pjenu od mora“ za upoznavanje sa gradom. Smeštaj u sobe (opis vila i hotela u prilogu). Pripreme i proslave počinju već od podneva na trgovima Starog grada. Slobodno vreme i pripreme za najluđu noć. DOČEK NOVE 2019. GODINE NA TRGU uz tradicionalno bogat muzičko scenski spektakl  u čitavom Starom gradu, do duboko u noć ili u nekoj od diskoteka, restorana ili klubova. Noćenje.

DAN 2. utorak, 01.01.  Budva – Dubrovnik – Budva
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju pored mora …U 10.30h organizovan izlet do Dubrovnika (fakultativno/ min. 30 putnika). Sledi kraći obilazak starog grada sa vodičem. Slobodno vreme za šetnju starim gradom. Povratak u kasnim popodnevnim časovima u Budvu.

REPRIZA NOVOGODIŠNJE VEČERI NA TRGU ili u nekoj od nekoj od diskoteka, restorana ili klubova. Noćenje.

DAN 3. sreda, 02.01.   Kotor – Porto Montenegro-Novi Pazar
Slobodno prepodne u Budvi ili fakultativni izlet za Kotor i Porto Montnegro. Vožnja prema Kotoru,potom sledi razgledanje starog grada oko 2 sata za individualni doživljaj.Nastavak putovanja do Porto Montenegra (luksuznoj marini za jahte u Tivtu). Vreme za šetnju i osveženje u nekom od mnogobrojnih restorana i caffea. Povratak u Budvu u ranim večernjim časovima.Ukrcavanje dela putnika koji nisu isli u obilazak kotora. Vožnja uz pauze radi odmora, osveženja i graničnih formalnosti. Očekivani dolazak u Novi Pazar. Kraj programa.

 CENA ARANŽMANA: 49  (dinarska protivvrednost ) po osbi po srednjem kursu na dan uplata

Aranžman obuhvata:

  • * organizovan prevoz modernim turističkim autobusom po programu,
  • * 2 noćenja u privatnim registrovanim turističkim vilama, u 1/2 ili 1/2+1 sobama,
  • * usluge organizacije putovanja i turističko vođstvo puta

Aranžman ne obuhvata:

  • * individualne troškove putnika, ekstra usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,
  • * ulaznice za mesta koja se posećuju,
  • * međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
  • * troškove fakulatativnih izleta, Dubrovnik (20€), Kotor & Porto Montenegro ( 5€),
  • * ulaznice i rezervacije restorana, diskobarova za Doček i reprizu (moguća na upit).

Popust deca do 7g: (u pratnji 2 odrasle osobe) je 30% na cenu aranžmana u posebnom ležaju, 50% u zajedničkom ležaju.
Doplate: za  1/1 sobu: + 30€

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, organizacije, troškova prevoza, angažovanih vodiča…. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, objektivnih okolnosti, vremenskih prilika. Minimum za realizaciju je 30 prijavljenih putnika. Za manji broj, organizaotor može ponuditi zainteresovanim putnicima, korigovanu cenu.

POTVRDA O GARANCIJI PUTOVANJA­­­­­

Turistička agencija ECCO poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 Eur za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0031/2018 od 10.01.2018.godine, polisa broj 300060730 od 27.12.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad. Aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, Ulica Kondina br.14, Beograd, +381.11/3228.686, +381.11/3228.687, prijavom na adresu ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs

Agencija zadržava pravo korekcije cena u slucaju promena na deviznom trzistu i promena cena ulaznica.

              PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 40 PUTNIKA U SLUCAJU NEDOVOLJNOG  BROJA

                                            PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA
                                                               Informacije i rezervacije u Agenciji ECCO Novi Pazar

Vaze Opsti uslovi putovanja i otkaza Agencije ECCO, YUTA Standard

Licenca Organizatora tursitickih putovanja  OTP 42/2016

Telefon: 00381/20-311575 Web: www.ecco.rs

E-mail: eccodoo@gmail.com

Popularno

Sajt Turističke agencije ECCO je informativnog karaktera. Postoji mogućnost greške, različitih informacija od trenutno važećih u cenovniku. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. HVALA NA RAZUMEVANJU.
Copy © 2017. // Ecco Agencija. // Sva prava zadržana: Agencija Grupa