Trajanje: 26/04/2019 28/04/2019
Broj dana: 3 dana / 2 noći
Lokacija: Sarajevo
Cena: €59,00
Oceni:
Odrasli: Deca:

1.DAN: NOVI PAZAR -SARAJEVO

Polazak u kasnim večernjim satima. Vožnja preko Sjenice, Nove Varoši i Priboja, sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak na granični prelaz Uvac i ulaz u BiH. Nastavak putovanja prema Sarajevu preko Ustiprače. Rogatice i Romanije. Dolazak u Sarajevo u prepodnevnim satima. Obilazak Sarajeva u pratnji lokalnog vodiča. Vožnja autobusom i panoramsko razgledanje većeg dela grada. grada.Pešačka tura kroz jezgro stare čaršije i obilazak,Većnice,Inat kuće,Husrev Begove dzamije i hamama,Morića han  i Ferhadije.Slobodno vreme za individualni obilazak .Smesta u hotelu.Mogućnost organizovanja zabavne večere u nekom od noćnih klubova.Noćenje.

2.DAN: SARAJEVO-MOSTAR

Doručak. Polazak za Mostar.Putovanje preko Konjica i Jablanice(usputno zadržavanje radi posete porušenom mostu na reci Neretvi iz drugog svetskog rata).Kraće slobodno vreme. Nastavak putovnja dolinom reke Neretve.Dolazak u Mostar u prepodnevnim satima.Obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča(razgledanje starog kamenog mosta,Karađozbegova i Koski Mehmed pašina džamija,Katedrala idr.).Slobodno vreme.Fakultativno- obilazak Blagaja i poseta vrelu Bune(najjačem izvorištu u Evropi).Poseta Sufijskoj tekiji i brojnim restoranima koji se nalaze u blizini izvorišta .Slobodno vreme.Planiran povratak za Sarajevo oko 17h.Dolazak u hotel u kasnim vecernjim satima..Noćenje.

3.DAN: SARAJEVO

Doručak.Napustanje hotela.Odlazak autobusom do starog grada. Slobodno vreme za Shoping ili individualni dozivljaj grada.Planiran povratak za Novi Pazar oko 16h.Dolazak u Novi Pazar oko ponoci.

CENA ARANŽMANA: 59 € ( na bazi 40 plativih mesta po autobusu)

Cena uključuje:

  • Prevoz modernim turističkim autobusom,
  • Smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom u izabranom objektu
  • Usluga lokalnih vodiča u Sarajevu i Mostaru
  • Troškovi organizacije putovanja

Cena ne obuhvata:

  • Fakultativne obilaske
  • Poseta vrelu Bune sa ulaznicama koje iznose 5 € po osobi

Popularno

Sajt Turističke agencije ECCO je informativnog karaktera. Postoji mogućnost greške, različitih informacija od trenutno važećih u cenovniku. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. HVALA NA RAZUMEVANJU.
Copy © 2017. // Ecco Agencija. // Sva prava zadržana: Agencija Grupa