Nalazimo se na gradskom šetalištu
preko puta restorana Doha

Albanian Star

Galerija

Opis

Albanian Star Hotel u Draču je oaza elegancije, udobnosti i gostoljubivosti koja pruža nezaboravan boravak svojim posetiocima. Smješten uz obalu Jadranskog mora, ovaj hotel predstavlja spoj tradicionalne albanke gostoljubivosti i modernog luksuza.

Čim zakoračite u lobiju hotela, bićete očarani sofisticiranim dizajnom i toplim dočekom osoblja. Enterijer hotela odiše elegancijom, sa modernim detaljima koji istovremeno održavaju tradicionalnu albanku atmosferu. Prostrane sobe su opremljene svim potrebnim sadržajima, pružajući savršeno mesto za relaksaciju posle uzbudljivog dana istraživanja Drača i okoline.

Jedan od najvećih aduta Albanian Star Hotela je njihova kuhinja. Restorani u okviru hotela nude bogatu paletu ukusnih jela, sa naglaskom na tradicionalnu albanku kuhinju obogaćenu modernim gastronomskim trendovima. Gosti mogu uživati u svežim morskim plodovima, lokalnim specijalitetima i internacionalnim jelima, sve pripremljenim sa pažnjom i vrhunskim sastojcima.

Pored toga, hotel nudi i širok spektar dodatnih sadržaja kako bi se zadovoljile potrebe svih gostiju. Od bazena sa pogledom na more, wellness centra koji pruža opuštajuće tretmane, do moderno opremljenog fitnes centra, Albanian Star Hotel ima sve što je potrebno za potpuni odmor i relaksaciju.

Takođe, hotel je idealna destinacija za poslovne putnike, sa dobro opremljenim poslovnim prostorijama i salama za sastanke, kao i brzom internet vezom i profesionalnim uslugama.

Albanian Star Hotel u Draču predstavlja savršeno mesto za odmor, bilo da ste u potrazi za romantičnim begom, porodičnom avanturom ili poslovnim putovanjem. Sa svojom izvanrednom uslugom, luksuznim sadržajima i nezaboravnim iskustvom, ovaj hotel će vas ostaviti očarane i željne povratka.

 

 
 
 

Cena

Video

Dostupni smo i na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Kontaktirajte nas na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Ili popunite kontakt formu

Upišite broj telefona ukoliko želite da Vas telefonskim putem obavestimo