Nalazimo se na gradskom šetalištu
preko puta restorana Doha

Dabaklar Hotel

Galerija

 

Opis

Lokacija: nalazi se u centralnom delu Kušadasija. U blizini je stanica mini buseva (dolmuša).

Plaža: hotel se nalazi oko 500 m od mora, od gradske plaže oko 800m, poznata Ladies beach plaža je udaljena oko 3 km.

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Sadržaj: recepcija, restoran, bazen za odrasle i decu, sef na recepciji (dodatno se plaća), fitness, tursko kupatilo, sauna.

Smeštaj: Standardne sobe – dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, klima uređajem, balkonom, TV-om i mini barom (dodatno se plaća).Promo sobe se od standardnih soba razlikuju po kvalitetu smeštaja, poziciji u samom hotelu i ograničenog su broja.Superior sobe opremljene kao standardne veće kvadrature.

Wifi: Besplatan u zajedničkim prostorijama. Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet bti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova.

Usluga: noćenje sa doručkom (doručak švedski sto – samoposluživanje. Švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama lokalnih vlasti.

Web site: www.dabaklarhotel.com
Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Cena

https://argus.rs/aranzmani/letovanje/turska/kusadasi-bus-2023/dabaklar

Video

Dostupni smo i na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Kontaktirajte nas na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Ili popunite kontakt formu

Upišite broj telefona ukoliko želite da Vas telefonskim putem obavestimo