Nalazimo se na gradskom šetalištu
preko puta restorana Doha

Sherwood Exclusive Hotel

Galerija

Opis

Hotel Sherwood Exclusive Kemer

Hotel Sherwood Exclusive Kemer ★★★★★- Goynuk, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru. Nudi uslugu Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, rani doručak, jutarnje užine, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, sladoled u određenim terminima, večera, kasna noćna užina, dečji kutak, poslastičarnica, domaća i standardna uvozna pića. Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Položaj Sherwood Exclusive Kemer hotela:
Sherwood Exclusive Kemer 5* se nalazi u regiji Goynuk. Udaljen je 9km od centra Kemera, 45km od centra Antalije i 55km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:
Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Sherwood Exclusive Kemer 5* je 492 raspoređenih u glavnoj zgradi i 45 vila sa 2 ili 3 sprata:

Standard sobe površine su 30m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja + jedna sofa, kupatilo, za max. 2+1 osobu.
Superior soba površine su 38m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja + jedna sofa + jedan ležaj, kupatilo, za max. 2+2 osobe.
Lagoon soba nalaze se u prizemlju, površine su 30m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + jedna sofa, kupatilo, za max. 2+1 osobu, nemaju direktan izlaz na bazen sa terase.
Lagon superior soba nalaze se u prizemlju, površine su 45m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+ jedna sofa + jedan ležaj, za max. 3+1, kupatilo, bez direktnog izlaza na bazen sa terase.
Deluxe soba nalaze se na 2 ili 3 spratu, površine su 30m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem+ jedna sofa ,kupatilo, za max. 2+1osobe.
Deluxe superior soba nalaze se na 2 ili 3 spratu, površine su 38m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem+ jedna sofa + jedan ležaj, kupatilo,max. 2+2 osobe.
Family suits površine su 60-70m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, dva kupatila, za max. 4 osobe.
Swim up soba površine su 40-45m2, jedna spavaća soba, kupatilo, direktan izlaz na bazen sa terase, za max.2 osobe.
Duplex suit je površine 60-70m2, nalazi se u glavnoj zgradi, pogled na kopno, na prvom spratu je dnevna soba sa dve sofe i može se koristiti kao spavaća soba, na drugom spratu je soba sa francuskim ležjem, dva kupatila, za max. 4 osobe.
Duplex Family suits je površine 60-70m2, nalazi se u glavnoj zgradi, pogled na more, na prvom spratu je dnevna soba sa dve sofe i može se koristiti kao spavaća soba, na drugom spratu je soba sa francuskim ležjem, dva kupatila, za max. 4 osobe.
Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnoti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, laminat (samo sobe u prizemlju imaju pločice), mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), keetler, set za čaj i kafu, sef, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet u sobama se ne naplaćuje, balkon ili terasu.

Usluga:
Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, rani doručak, jutarnje užine, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, sladoled u određenim terminima, večera, kasna noćna užina, dečji kutak, poslastičarnica, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi samo za doručak, .

UAI koncept hotela Sherwood Exclusive Kemer 5* ne uključuje: A’la Carte restorane sa rezervacijom unapred i uz doplatu, specijalna uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, sveže voćne sokove (osim u vreme doručka), energetska pića, sobnu uslugu

Sadržaj:
Glavni restoran (Fusions) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A’la Carte restorani – Turquoise (Turski), Basillico (Italijanski), Mama Cocha Fish (Riblji), Weribashi (kineski), lobi bar, vitamin bar, barovi pored bazena i na plaži.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Sherwood Exclusive Kemer 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, prodavnice, internet kafe i kompjuterske igre, rent-a-car. Wi-Fi internet je bespalatan u svim delovima hotela.

Plaža hotela Sherwood Exclusive Kemer 5*:
Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju u hotelu Sherwood Exclusive Kemer 5*. Privatni paviljoni uz rezervaciju unapred se posebno naplaćuju.

Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, mini golf, košarka,odbojka na plaži, stoni tenis, raznovrsni zabavni program tokom dana, takmičenja, večernjii šou program, Mini klub za decu od 4 do 12 godina i tinejdž klub za uzrast od 13 do 17 godina.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Sherwood Exclusive Kemer 5*: masaža, SPA i salon lepote, bilijar,osvetljenje za teniske terene, sportovi na vodi, komjuterske igre, sportovi na vodi

Napomena:
HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD USLUGA I SADRŽAJA, BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalija – Destinacija Kemer
Hoteli Kemer – Antalija – Turska
Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani
Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023
Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža
Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Cena

Kontaktirajte nas.

Video

Dostupni smo i na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Kontaktirajte nas na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Ili popunite kontakt formu

Upišite broj telefona ukoliko želite da Vas telefonskim putem obavestimo