Nalazimo se na gradskom šetalištu
preko puta restorana Doha

Titanic Royal

Galerija

Opis

Lokacija
Nalazi se u južnom delu Hurgade, oko 10km od aerodroma i oko 17km od Sakale.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2019. godine, zauzima površinu od 50.000m² i raspolaže sa 387 smeštajnih jedinica. U svojoj ponudi ima bazene sa ukupnom površinom od 5.200m², aqua park, nekoliko a la carte restorana i barova. Gostima je na raspolaganju aqua park hotela Titanic Resort & Aqua Park koji ima 30 tobogana.
Za decu tu su dečiji klub (za decu uzrasta 4-12 godina), dečiji bazen, igralište, mini disko.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju 180m dugu peščanu plažu. Upotreba suncobrana i ležaljki se ne naplaćuje. Na plaži je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet a veći deo je zona sa plitkom vodom. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 387 moderno opremljenih smeštajnih jedinica, sve imaju klima uređaj, ketler, Wi-Fi internet, mini bar, sef, SAT LCD TV.
Standardne sobe su veličine oko 42m² i mogu imati pogled na more, bazen ili baštu.
Porodične sobe su veličine oko 55m² i mogu imati pogled na more ili bazen, sastoje se od dve sobe (u jednoj sobi je francuski ležaj a u drugoj dva single ležaja).
Swim up sobe su namenjene samo za odrasle imaju izlazak na bazen.
Plaća se: telefon, room service.
Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana, gostima su na raspolaganju i a la carte restorani – Santa Lucia Italian Restaurant, Chung Ying (kineski restoran) i Khan Mongolian Restaurant. U ponudi je i nekoliko barova – Lobby Bar, Jack & Rose, Royal Beach Bar, Pool Bar, Fountain Bar.
Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, nargila, sve ostalo van koncepta, a la carte restorani (besplatni jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju).

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Lekar, servis za pranje i peglanje veša, prodavnice, frizer, konferencijska sala.
Sport i zabava
Hotel u ponudi ima bazen sa akva parkom sa 13 tobogana, dva centralna bazena, glavni bazen, bazen sa piratskim brodom i privatni bazeni na koje izlaze sobe, gimnastiku i razne dnevne aktivnosti i takmičenja, kao i večernji program, Wi-Fi je dostupan u većem delu hotela.

Plaća se: kuglanje, bilijar, sportovi na vodi, ronjenje i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Gosti mogu da koriste teretanu bez doplate.

Plaća se: sauna, parno lupatilo, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Cena

Kontaktirajte nas.

Video

Dostupni smo i na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Kontaktirajte nas na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Ili popunite kontakt formu

Upišite broj telefona ukoliko želite da Vas telefonskim putem obavestimo