Dana Beach Resort 5*

Dana Beach Resort 5*

589€ po osobi

Lokacija

Nalazi se u južnom delu Hurgade oko 10km od centra i aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2004. godine i zauzima površinu od 181.000m. Sastoji se od trospratnih zgrada i u ponudi ima 835 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspolaganju 5 restorana, 9 barova, 4 bazena i veliki izbor sportskih aktivnosti. 

Za decu tu su dečiji bazeni sa toboganima, igralište, dečiji klub (4-12 godina), igralište, zatvoreni bazen sa dva tobogana.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Do plaže se može ići peške kroz hotelski sadržaj, ali takođe i brodićem kroz lagunu( u trajanju od 5 minuta). Gostima su na raspolaganju ležaljke, suncobrani i peškiri. Peškiri se dobijaju uz karticu.

Smeštaj

Hotel ima 835 smeštajnih  jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, ketler, sef, fen za kosu, Wi Fi internet.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, kafa, sladoled, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko a la carte restorana – L’ Asiatique, La Clef De L’ Orient, Kaiserblick, Castello i Zum Kaiser. Gostima su na raspolaganju i barovi – Jazz Bar, Columbus Cafe, Castello Bar, Pool Bar, Beach Bar, Piano Bar, Kaiserblick Bar, Bella Bar, Fresh Bar i Shisha Corner. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a’ la carte restorani , nargila , Piano Bar posle ponoći i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji

Frizer, lekar, apoteka, servis za pranje i peglanje veša, prodavnice.

Sport i zabava

Hotel ima 4 bazena na otvorenom (3 bazena za odrasle sa delom za decu i jedan dečiji bazen sa 7 tobogana), kao i zatvoreni bazen za decu. Tokom zimske sezone greje se 4 bazena uključujući bazen sa toboganima (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih animacija tu su: vaterpolo, gimnastika u vodi, aerobik, pikado, boćanje, odbojka na plaži, teren predviđen za više sportova, stoni tenis, mini golf. Wi Fi internet je dostupan u okviru hotela besplatno.

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, game centar, jahanje i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno.
Plaća se: sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, jacuzzi, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 • Destinacija
 • Uključeno
  5 Star Accommodation
  Airport Transfers
  All Inclusive Concept
  Transportation
 • Isključeno
  2 Star Accommodation
  3 Star Accommodation
  4 Star Accommodation
  Breakfast
  Departure Taxes
  Dinner
  Entry Fees
  Lunch
  Personal Guide
  WIFI

LOKACIJA

0.0
Destinacija0%
Hrana0%
Putovanje0%
Smeštaj0%

POST A REVIEW