Hilton Hurghada Resort 5*

Hilton Hurghada Resort 5*

459€ po osobi

Lokacija

Smešten je u južnom delu nove turističke zone Memša, oko 5 km od aerodroma i Hurgade.

Opšti podaci

Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade i vila, koje deli put (sa druge strane ulice su vile), ima ukupno 401 smeštajnu jedinicu. Ima prelepo uređene vrtove sa nekoliko fontana. Hilton brend garantuje dobru uslugu, ukusnu hranu po svetskim standardima i ljubazno osoblje. 

Za decu tu su: dva igrališta (jedno na plaži), mini klub, mini disko i dečiji meni.

Plaća se: čuvanje dece.

NAPOMENA: renoviranje dva hotelska bloka počelo je 01.12. 2019 godine, očekivano trajanje radova je do kraja aprila 2020. godine. U pitanju su grubi i bučni radovi. Svi sadržaji hotela kao i usluge funkcionisaće neometano i bez prekida. Po završetku ove treće faze renoviranja hotel će imati 247 renoviranih smeštajnih jedinica od ukupno 401 (i u prvoj i u drugoj liniji). 

Plaža

Hotel se nalazi  na uređenoj, privatnoj peščanoj plaži sa marinom, dužine oko 220m, bez korala. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Gosti dobijaju peškire za plažu uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Smeštaj

Sve smeštajne jedinice poseduju: klima uređaj, TV, sef (na recepciji), terasa/balkon/veranda.

Smeštajne jedinice Villa se nalaze preko puta ulice u odnosu na glavnu zgradu. Ove sobe imaju 36m² i pogled na baštu, kao i terasu ili balkon.

Premium room su renovirane sobe veličine oko 40m². 

Deluxe room sobe imaju 37m². Ove sobe su na višim spratovima i imaju pogled na bazen.

Deluxe room plus sobe takođe imaju 37m², one su na poslednjem spratu, i sve imaju pogled na more ili delimičan pogled na more.

Plaća se: telefon, mini bar, room service, Wi Fi internet.

Hrana i piće

Usluga je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hrana se služi u glavnom restoranu Pebbles kao i u a’ la cart restoranima (Italian and Fish gde gosti naknadno plaćaju obroke ili imaju određeni popust). Gosti mogu koristiti pića u barovima: lobby, beach, pool, sport i oriental. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. U koncept su uklučena određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića (voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića).

Plaća se : espresso, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a’ la carte restorani, pića posle ponoći, sveže ceđeni sokovi, Chamos Bar  i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Lekar, servis za pranje veša, apoteka, prodavnice suvenira, limuzina, dva bankomata.

Sport i zabava

Hotel u svom sastavu ima 4 bazena na otvorenom – 2 otvorena sa delom za decu, jedan bazen sa akva parkom sadrži 3 tobogana za odrasle i 9 tobogana za decu, jedan u delu Villas i jedan zatvoreni bazen. Tokom zimske sezone greje se zatvoreni bazen i bazen sa toboganima za odrasle i decu (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su : odbojka na plaži, boćanje, gimnastika u vodi, gimnastika, časovi plesa, kao i ostale dnevne aktivnosti i uživo muzika u lobiju. Wi Fi internet je besplatan u lobiju i ostalim javnim prostorima hotela.

Gosti dela Villas koji se nalazi sa druge strane ulice mogu koristiti veći deo sadržaja hotela napred (po pravilima hotela koji se menjaju u zavisnosti od sezone).

Plaća se:  zatvoreni bazen, ronjenje, sportovi na vodi, korišćenje teniskih i fudbalskih terena tokom dana i noći i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gosti mogu da koriste teretanu bez doplate uz korišćenje kartice od sobe.

Plaća se: sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Empty section. Edit page to add content here.
 • Destinacija
 • Vreme odlaska
  05.30
 • Vreme povratka
  02.00
 • Uključeno
  5 Star Accommodation
  Airport Transfers
  All Inclusive Concept
  Breakfast
  Dinner
  Lunch
  Personal Guide
  Transportation
 • Isključeno
  2 Star Accommodation
  3 Star Accommodation
  4 Star Accommodation
  Departure Taxes
  Entry Fees
  WIFI

LOKACIJA

0.0
Destinacija0%
Hrana0%
Putovanje0%
Smeštaj0%

POST A REVIEW