Azul Beach Resort Montenegro 4*

Azul Beach Resort Montenegro 4*

po osobi

Ovaj elegantan i izuzetno udoban hotel sa 353 soba spaja modernu udobnost i gostoljubivost koja vam greje srce sa glamurom za koji nije potrebno mnogo truda, a koji mami parove, porodice i prijatelje. Holiday Village Montenegro ima puno toga da pruži svima, od beba i dvogodišnje dece do tinejdžera i odraslih – to je najveći hotel od svih u lancu Holiday Villages koji se već nalaze na Kanarskim ostrvima, Balearima i grčkim ostrvima!

Naše osoblje je stručno koliko i gostoljubivo i rado će vam pomoći da isplanirate vaše savršeno bekstvo od obaveza. Gostima svih uzrasta će se svideti aktivnosti i zabava − teniski tereni, veliki fudbalski teren, teren sa visinskim preprekama, platforma za jogu, noćni šou programi, vodeni valjci i baloni za vodu, igralište na otvorenom, kajtsurfing na beskrajnoj Velikoj plaži, i još puno toga! Za sofisticiranu večeru posetite jedan od naša četiri restorana ili jednostavno uživajte u dobrom domaćem pivu ili egzotičnom koktelu pod suncobranom.

Uz stari grad Ulcinj gde su nekada davno pirati boravili na samo 5 km udaljenosti, kilometre plaža koje treba istražiti i predivne poglede, naši gosti će sigurno doživeti iskustvo kao nijedno pre u ovom čarobnom delu Jadranske obale.
 • Odlazak
  Ulcinj
 • Uključeno
  4 Star Accommodation
  All Inclusive Concept
  Breakfast
  Departure Taxes
  Dinner
  Entry Fees
  Lunch
 • Isključeno
  2 Star Accommodation
  3 Star Accommodation
  5 Star Accommodation
  Airport Transfers
  Personal Guide
  Transportation
  WIFI

LOKACIJA

Crna Gora

0.0
Destinacija0%
Hrana0%
Putovanje0%
Smeštaj0%

POST A REVIEW