Hotel Dabaklar 4*

Hotel Dabaklar 4*

365€ po osobi

Lokacija: nalazi se u centralnom delu Kušadasija. U blizini je stanica mini buseva (dolmuša).

Plaža: hotel se nalazi oko 500 m od mora, od gradske plaže oko 800m, a od poznate Ladies beach plaža je udaljen oko 3 km.

Ležaljke i suncobranina plaži (dodatno se plaća).

Sadržaj: recepcija, restoran, bazen za odrasle i decu, sef na recepciji (dodatno se plaća), fitness, tursko kupatilo, sauna.

Smeštaj: Standardne sobe – dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, klima uređajem, balkonom, TV-om i mini barom (dodatno se plaća).

WifiBesplatan u zajedničkim prostorijama. Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet bti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova.

Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera – švedski sto – samoposluživanje. Švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama lokalnih vlasti).

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

 • Destinacija
 • Uključeno
  3 Star Accommodation
  Breakfast
  Dinner
  Personal Guide
  Transportation
 • Isključeno
  2 Star Accommodation
  4 Star Accommodation
  5 Star Accommodation
  Airport Transfers
  All Inclusive Concept
  Departure Taxes
  Entry Fees
  Lunch
  WIFI

LOKACIJA

0.0
Destinacija0%
Hrana0%
Putovanje0%
Smeštaj0%

POST A REVIEW