Side Glamour Resort & Spa 5*

Side Glamour Resort & Spa 5*

535€ po osobi

Hotel se nalazi u regiji Colakli, udaljen je 12 km od centra Sidea i 56 km od aerodroma u Antaliji. All Inclusive na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe i rani doručak, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 24.00h, pića u Snack baru na plaži od 10.00h do 18.00h…

Položaj: Hotel se nalazi u regiji Colakli, udaljen je 12 km od centra Sidea i 56 km od aerodroma u Antaliji.

 
Smeštaj: Hotel poseduje ukupno 264 smeštajnih jedinica. Standardne sobe (26-32m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 3 osobe), Family duplex sobe (42-59m2, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, max 4 osobe). Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, VRF klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, mini bar (voda i bezalkoholna pića pri dolasku, kasnije se samo voda svakodnevno dopunjuje), ketler, set za kafu/čaj, sef (uz doplatu, SAT TV i muzičke kanale,lamint, terasu/balkon.

Usluga: All Inclusive na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe i rani doručak, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 24.00h, pića u Snack baru na plaži od 10.00h do 18.00h, sladoled u određenim terminima.  AI koncept ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, flaširana i pića u limenci, sveže voćne sokove, tursku kafu, sobnu uslugu,A la carte restorane uzrezervaciju unapred i doplatu, pića u Disco klubu.

 

Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A’la Carte restorani: Turski i Italijanski, barovi u okviru hotelskog kompleksa, Disco klub, bar pored bazena, snack bar na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćcenje, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar, rent-a-car. Wi Fi je besplatan u celom hotelu i na plaži.

Plaža: Hotelska privatna peščana plaža je udaljena 450 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za  odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni  tenis,odbojka na plaži. Zabavni programi tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji šou programi. Mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, mini disko uveče. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igre, SPA i salon lepot, masaža.

 

NAPOMENA O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

 Položaj: Side Glamour Resort hotel se nalazi u regiji Colakli, udaljen je 12 km od centra Sidea i 56 km od aerodroma Antalija.

Empty section. Edit page to add content here.
 • Odlazak
  PRIŠTINA/ANTALIJA
 • Vreme odlaska
  05.30
 • Vreme povratka
  02.00
 • Uključeno
  5 Star Accommodation
  Airport Transfers
  All Inclusive Concept
  Breakfast
  Departure Taxes
  Dinner
  Entry Fees
  Lunch
 • Isključeno
  2 Star Accommodation
  3 Star Accommodation
  4 Star Accommodation
  Personal Guide
  Transportation
  WIFI

LOKACIJA

Side

0.0
Destinacija0%
Hrana0%
Putovanje0%
Smeštaj0%

POST A REVIEW