Nalazimo se na gradskom šetalištu
preko puta restorana Doha

Dukes Dubai Jumeirah The Palm

Galerija

Opis

Na Palmi, na plaži
Nahil Mall, novi tržni centar, je na 10 minuta pešaka
Šatl bus do Dubai Mall-a i Mall of The Emirates

Lokacija:
Hotel se nalazi na poluostrvu Palm Jumeirah , na udaljenosti oko 27 km od aerodroma u Dubaiu. Od poznatog tržnog centra Mall of the Emirates je udaljen svega 10 minuta vožnje.

Plaža:
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, a gostima je na raspolaganju i bar.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima su na raspolaganju: recepcija, barovi “Dukes bar” poznat po vrhunskim koktelima, The Champagne & Tea Lounge, Cigar & Whisky Lounge, restorani The Great British restaurant, West 14th i Indijski restoran Khyber, koji se nalazi na petnaestom spratu hotela, sa prelepim pogledom na Dubai Marinu. Zatim, tu su i spoljašnji bazen, lenja reka i unutrašnji bazen koji se nalazi u sklopu SPA centra, frizerski salon Tini & Guy, potpuno opremljena teretana na četrenaestom spratu hotela, parking, igralište, dečji klub Dukesy kids Club, usluge hemijskog čišćenja (uz doplatu), konferencijska sala, suvenirnica.

Sobe:
Sve sobe su klimatizovane i opremljene: LCD TV-om, aparatom za pripremanje kafe/ čaja, garderoberom, sefom. Svaka soba ima besplatan WI-FI internet. Dukes sobe ( 27-34 m²) i Superior sobe (32-45m2) namenjene za smeštaj dve osobe. Dukes Premier sobe (38 m²), namenjene su za smeštaj dve osobe i dete. Junior Suite King ( 56 m²) tip je sobe namenjen za smeštaj četri osobe. Sve sobe su sa pogledom na grad ili delimičnim pogledom na more, osim Dukes Deluxe suite (61-69 m²), a ovaj apartman ima direktan pogled na more. Namenjen je za smeštaj dvoje odraslih i dvoje dece.

Usluga:
Noćenje sa doručkom, služi se na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:

www.barcelo.com/en-gb/dukes-the-palm-royal-hideaway/

Napomena:
Preporuka za sve tipove gostiju, prvenstveno zbog brojnih sadržaja među kojima će nešto zanimljivo naći i parovi i porodice. Treba naglasiti i vrhunski kvalitet usluge i izuzetnu lokaciju.

Cena

Video

Dostupni smo i na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Kontaktirajte nas na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Ili popunite kontakt formu

Upišite broj telefona ukoliko želite da Vas telefonskim putem obavestimo