Nalazimo se na gradskom šetalištu
preko puta restorana Doha

od 107€ / osobi

Dubai

Informacije

Dubai je jedan od najpoznatijih gradova na svijetu, poznat po svojim visokim neboderima, luksuznim shopping centrima i spektakularnim plažama. Ovo je grad koji nikad ne spava, uvijek pun života i aktivnosti.

Za mlade ljude, Dubai nudi mnogo mogućnosti za zabavu i avanturu. Možete se upustiti u adrenalinske sportove poput skakanja padobranom ili sandboardinga na pustinjskim dinama. Također možete istraživati ​​grad na biciklu ili u vožnji helikopterom kako biste dobili prekrasan pogled na grad i okolicu.

Dubai ima neke od najboljih shopping centara na svijetu, uključujući Dubai Mall i Mall of the Emirates, gdje možete pronaći sve, od dizajnerskih brendova do poznatih trgovina kao što su H&M i Zara. Možete se opustiti i uživati ​​u različitim restoranima, barovima i klubovima koji nude različite vrste hrane i pića.

Također, Dubai nudi mnogo kulturnih atrakcija, kao što su Dubai Museum, Sheikh Mohammed Centre for Cultural Understanding i Dubai Opera. Ovdje možete naučiti o povijesti i kulturi Dubaia i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Dubai je također domaćin nekih od najvećih svjetskih događaja, uključujući Dubai Shopping Festival, Dubai World Cup i Dubai International Film Festival. Ovi događaji privlače ljude iz cijelog svijeta i nude priliku da se upoznate s različitim kulturama i doživite nezaboravna iskustva.

Ukratko, Dubai je grad koji nudi mnogo mogućnosti za zabavu, avanturu i istraživanje. Bez obzira jeste li ovdje za vikend ili duže vrijeme, sigurno će vam ponuditi nezaboravna iskustva koja će vas držati dugo nakon što se vratite kući.

Hoteli

MD HOTEL 

Signature Hotel Dubai Marina

Mövenpick Hotel Jumeirah Lakes Towers

Dukes Dubai Jumeirah The Palm

Rixos Premium Dubai

Galerija

Partneri

Video

Komentari putnika

Dostupni smo i na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Ako želiš više informacija ovoj ponudi
kontaktiraj nas još danas!

Kontaktirajte nas na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Ili popunite kontakt formu

Upišite broj telefona ukoliko želite da Vas telefonskim putem obavestimo