Nalazimo se na gradskom šetalištu
preko puta restorana Doha

Iberostar Kuriat Palace

Galerija

Opis

LOKACIJA:
Hotel se nalazi u mestu Monastir, udaljen svega 1 km od međunarodnog aerodroma Habib Bourguiba (transfer traje oko 7-8 minuta), dok je glavni grad Tunis i aerodrome Cartage udaljen 180 km. Grad Sus nalazi se na 15 km od hotela.

HOTELSKA PONUDA:
Recepcija, glavni restoran (internacionalna kuhinja i gluten-free hrana), nekoliko barova, unutrašnji bazen, 2 bazena na otvorenom od kojih je jedan sa toboganima, bazen za decu, spa i wellness centar, fitness centar, animacija (sportovi i igre u toku dana, zabavni programi u večernjim satima). Menjačnica, prostorija za prtljag. Besplatan wifi na svim javnim površinama i u sobama, mini klub, igralište za decu, tereni za odbojku na plaži, jahanje konja (uz doplatu). Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

SMEŠTAJ:
U sklopu hotela nalaze se 382 klimatizovane sobe koje su prostrane i moderno uređene. Svaka od njih ima terasu sa pogledom na baštu ili na more, kupatilo, fen, telefon, sat TV, besplatan wifi, mini bar, sef (uz doplatu).

PLAŽA:
Privatna široka peščana plaža. Ležaljke sa dušecima i suncobrani na bazenu i na plaži se ne naplaćuju, dok je za peškire neophodan depozit.

USLUGA:
All inclusive prema hotelskim pravilima.

Cena

Kontaktirajte nas.

Video

Dostupni smo i na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Kontaktirajte nas na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Ili popunite kontakt formu

Upišite broj telefona ukoliko želite da Vas telefonskim putem obavestimo