Nalazimo se na gradskom šetalištu
preko puta restorana Doha

od 72€ / osobi

Tunis

Informacije

Tunis je zemlja koja se nalazi na sjevernoj obali Afrike, poznata po svojim lijepim plažama, bogatoj istoriji, arhitekturi i kulturi. Tunis je takođe poznat po svojim arheološkim nalazištima, muzejima i umjetnosti.

Jedan od najpoznatijih gradova u Tunisu je glavni grad Tunis, koji je poznat po svojoj Medina četvrti, koja je jedna od najstarijih i najbolje očuvanih u svijetu. Ova četvrt je prepuna malih prodavnica, restorana i kulturnih atrakcija koje će posjetitelji sigurno uživati u obilasku. Takođe, u blizini Tunisa nalaze se i poznata nalazišta kao što su Kartagina i El-Jem.

Kada je u pitanju hrana, Tunis nudi bogatu gastronomsku scenu koja će zadovoljiti svakog putnika. Ovde možete probati neke od najboljih jela iz arapske kuhinje kao što su tajine, couscous, brik i slatki kolači sa datuljama.

Osim toga, Tunis nudi predivne plaže koje će sigurno oduševiti ljubitelje sunca i mora. Plaže poput Sousse, Hammamet i Monastir su među najpopularnijima i nude kristalno čisto more, bijeli pijesak i razne vodene aktivnosti.

Zašto bi ljudi iz Srbije i Novog Pazara trebali putovati u Tunis? Pa, Tunis je vrlo pristupačna destinacija koja nudi mnogo toga, a ujedno je i dosta blizu. Putovanje do Tunisa ne traje dugo i možete pronaći pristupačne aranžmane iz Srbije.

Takođe, Tunis nudi jedinstvenu kombinaciju arapske i mediteranske kulture, što ga čini zanimljivim za istraživanje. Tu su i prekrasne plaže koje su idealne za odmor i opuštanje. Tunis je takođe dosta siguran za turiste, sa niskim stopama kriminala.

Ukratko, Tunis je sjajna turistička destinacija koju treba istražiti. Ova zemlja nudi mnogo toga, od povijesnih znamenitosti, predivnih plaža, do ukusne hrane i prijateljskih ljudi. Svakako bi bilo dobro razmotriti Tunis kao jednu od opcija za vaše iduće putovanje.

Hoteli

El Mouradi Hammamet

El Mouradi Palace Hotel

Movenpick Resort and Marine Spa

Iberostar Kantaoui Bay Hotel

Sentido Bellevue Park Hotel

Iberostar Kuriat Palace

Galerija

Partneri

Video

Komentari putnika

Dostupni smo i na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Ako želiš više informacija ovoj ponudi
kontaktiraj nas još danas!

Kontaktirajte nas na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Ili popunite kontakt formu

Upišite broj telefona ukoliko želite da Vas telefonskim putem obavestimo