Nalazimo se na gradskom šetalištu
preko puta restorana Doha

Bella Vista Drac

Galerija

Opis

Hotel Bella Vista u Draču je utočište mira i raskoši duž obale Jadranskog mora, predstavljajući savršenu destinaciju za putnike željne opuštanja i luksuza. Sa svojim impresivnim pogledom na more i besprekornom uslugom, ovaj hotel pruža nezaboravan boravak koji će zadovoljiti čula i dušu.

Smešten na idealnoj lokaciji, Hotel Bella Vista nudi elegantno uređene sobe i apartmane opremljene najfinijim detaljima. Svaka soba odiše toplinom i udobnošću, stvarajući atmosferu koja vas poziva na relaksaciju. Uz spektakularan pogled na kristalno čisto more i peščane plaže, gosti mogu uživati u svakom trenutku provedenom u ovom rajskom kutku.

Restorani hotela nude izvanredno gastronomsko iskustvo, sa širokim izborom lokalnih specijaliteta i internacionalnih jela pripremljenih od svežih, sezonskih sastojaka. 

Uz vrhunsku uslugu i pažnju posvećenu detaljima, Hotel Bella Vista u Draču pruža savršenu kombinaciju luksuza, udobnosti i neprocenjivog doživljaja. Bilo da planirate romantičan odmor, porodičnu avanturu ili poslovno putovanje, ovaj hotel će vas očarati svojom lepotom i gostoljubivošću, čineći vaš boravak nezaboravnim.

Cena

Video

Dostupni smo i na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Kontaktirajte nas na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Ili popunite kontakt formu

Upišite broj telefona ukoliko želite da Vas telefonskim putem obavestimo