Nalazimo se na gradskom šetalištu
preko puta restorana Doha

Dizalya Palm Garden

Galerija

Opis

Hotel Dizalya Palm Garden ★★★★★ – Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji. Nudi Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kafa, čaj i kolači, ponoćna užina, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h – 02:00h). Uvozna alkoholna pića samo u pojedinim barovima. A’la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Hotelska plaža je šljunkovito – kamenita i udaljena 200 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

FACT SHEET – EN

 

Položaj Dizalya Palm Garden hotela:

Hotel Dizalya Palm Garden 5* se nalazi u regiji Konakli. Hotel je udaljen 12 km od centra Alanje i 120 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Dizalya Palm Garden 5* ima ukupno 250 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (22 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+sofa ležaj, max 2+2 osoba),
  • Family soba (34 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe),
  • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka soba u hotelu Dizalya Palm Garden 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića pri dolasku, posle se dopunjuje samo voda), sef, laminat ili keramički pod, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kafa, čaj i kolači, ponoćna užina, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h – 02:00h ). Uvozna alkoholna pića samo u pojedinim barovima. A’la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Bar na plaži 10.00h- 18.00h, sladoled u određenom terminu.

UAl koncept hotela Dizalya Palm Garden 5* ne uključuje: uvozna pića koja se ne nalaze na meniju, specijalna premium uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, sveže voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, A’la Carte restoran – turski i mediteranski, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži

Posebno se plaća prema pravilima hotela Dizalya Palm Garden 5*: usluga lekara (na zahtev), usluga pranja veša, čuvanje dece, frizer, telefon, fax, kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u svim zajedničkim prostorijama i u sobama.

Plaža hotela Dizalya Palm Garden 5*:

Hotelska plaža je šljunkovito – kamenita i udaljena 200 m od hotela Dizalya Palm Garden 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, 3 tobogana, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana, takmičenja, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina, igralište, mini disko u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Dizalya Palm Garden 5*: sportovi na vodi, bilijar, wellness centar i salon lepote, masaža.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO NA IZMENU NEKIH SADRŽAJA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Cena

Kontaktirajte nas.

Video

Dostupni smo i na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Kontaktirajte nas na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Ili popunite kontakt formu

Upišite broj telefona ukoliko želite da Vas telefonskim putem obavestimo