Nalazimo se na gradskom šetalištu
preko puta restorana Doha

Dosinia Luxury Resort 

Galerija

Opis

Hotel Dosinia Luxury Resort ★★★★★- Beldibi, Kemer, Turska je savršen izbor za letovanje u Kemeru. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno), piće dobrodošlice pri dolasku na recepciji. Otvoreni bufe- samoposluživanje, za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina, kolači, torte, večera, kasna noćna užina.Domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, užina na plaži. Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji put izmedju hotela i plaže.

Položaj Dosinia Luxury Resort hotela:
Dosinia Luxury Resort 5* nalazi se u regiji Beldibi. Udaljen je 10 km od Kemera, 35 km od centra Antalije, 45 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:
Hotel Dosinia Luxury Resort 5* ima ukupno 440 smeštajnih jedinica raspoređenih u dva bloka:

Standardna soba (22 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem+ sofa, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
Standardna soba sa krevetima na sprat (26 m2, spavaća soba sa sa francuskim ležajem+ kreveti na sprat za decu, kupatilo, max 2+2 osoba),
Family soba (32 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima: u jednoj sobi francuski ležaj, u drugoj kreveti na sprat+dodatni krevet, 1 kupatilo, max 3+2 osobe).
Swim up soba (26 m2,jedna spavaća soba, jedno kupatilo,terasa sa direktnim izlazom na bazen, max 2+1 osoba)
Standardna garden block soba je ista kao standardna soba u glavnoj zgradi, ali je locirana u B bloku i sve imaju pogled na vrt,
Love suit (22 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, jedno kupatilo, velika terasa sa đakuzijem, sa pogledom na more ili bazen, max 2 osobe).
Svaka smeštajna jedinica u hotelu Dosinia Luxury Resort 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, VRV klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića se dopunjuju samo na dolasku), set za kuvanje kafe i čaja, sef, bade mantil, sobne papuče, Wi-Fi internet (slabije brzine), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:
Ultra all inclusive (ultra sve uključeno), piće dobrodošlice pri dolasku na recepciji. Otvoreni bufe – samoposluživanje, za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina, kolači, torte, večera, kasna noćna užina.Domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, užina na plaži.

UAI koncept hotela Dosinia Luxury Resort 5* ne uključuje: premium pića, specijalna vina, šampanjac, sveže voćne sokove, energetska pića, flaširana pića, A’la Carte restorani sa rezervacijom unapred, uslugu u sobi, uvozna pića u Irish Pub-u, sva pića od 03:00-10:00

Sadržaj:
Glavni restoran Divan na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, A’la Carte restorani: Hurrem (riblji restoran), Mama mia (stek),barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, šoping centar, telefon , fax, internet cafe i kompjuterske igre, frizer, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Dosinia Luxury Resort 5*:
Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji put izmedju hotela Dosinia Luxury Resort 5* i plaže.

Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, gimnastika, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji show programi, mini club za decu od 04-12 god sa profesionalnim animatorima, dečija igraonica i bazen..

Posebno se plaća prema pravilma hotela Dosinia Luxury Resort 5*: welness i SPA centar, masaža, sportovi na vodi, bilijar.

Napomena:
Hotel zadržava pravo prilagođavanja nekih od sadržaja i usluga, bez prethodnog obavestavanja

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalija – Destinacija Kemer
Hoteli Kemer – Antalija – Turska
Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani
Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023
Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža
Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom
Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.

Cena

Kontaktirajte nas.

Video

Dostupni smo i na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Kontaktirajte nas na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Ili popunite kontakt formu

Upišite broj telefona ukoliko želite da Vas telefonskim putem obavestimo