Nalazimo se na gradskom šetalištu
preko puta restorana Doha

Fame Residence Kemer & Spa

Galerija

Opis

Hotel Fame Residence Kemer & SPA ★★★★★- Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru. Nudi Fame style all inclusive (fame style sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, za doručak,kasni doručak, ručak, popodnevne kolače,čaj i kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, sladoled u određenim terminima. Užina na plaži . Hotelska privatna plaža je ispred hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Položaj Fame Residence Kemer & SPA hotela:
Hotel Fame Residence Kemer & SPA 5* nalazi se u centru Kemera, 50 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:
Hotel ima ukupno 246 smeštajnih jedinica:

Standardne sobe (22-25 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+2 osoba),
Family sobe (35 m2, veća spavaća soba, kupatilo, max 4 osoba).
Family superior sobe (dve spavaće sobe odvojene vratima, dva kupatila, max 4 osobe)
Većina soba ima terasu/balkon,pogled na more, planinu ili vrt, kupatilo sa tuš kabinom, fenom, centralnom klimom koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića), sef , set za kuvanje čaja i kafe, laminat, SAT TV i muzički kanali. (Neke sobe su sa francuskim balkonom).

Usluga:
Fame style all inclusive (fame style sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, za doručak,kasni doručak, ručak, popodnevne kolače,čaj i kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, sladoled u određenim terminima. Užina na plaži (9.30-17.30).

Fame style AI koncept hotela Fame Residence Kemer & SPA 5* ne uključuje: sva uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, sva pića u disko baru, A’la Carte restorani uz rezervaciju unapred i doplatu, svu hranu i pića posle 24.00h (izuzev kasne noćne supe), sobnu uslugu A’la Carte meni.

Sadržaj:
Glavni restoran na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, A’la Carte restorani (turski, italijanski,riblji), lobi bar, bar pored bazena

Posebno se plaća prema pravilima hotela Fame Residence Kemer & SPA 5*: usluga lekara i medicinske sestre, pranje veša, čuvanje dece, šoping centar, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igre, rent-a-car. Internet je besplatan u lobiju.

Plaža hotela Fame Residence Kemer & SPA 5*:
Hotelska privatna plaža je ispred hotela Fame Residence Kemer & SPA 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji otvoreni bazen, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, zabavni program tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Fame Residence Kemer & SPA 5*: masaža, SPA i wellness centar ,kuglanje, igraonica, bilijar, sportovi na vodi.

Napomena:
HOTEL ZADRŽAVA PRAVO PRILAGOĐAVANJA NEKIH OD USLUGA I SADRŽAJA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalija – Destinacija Kemer
Hoteli Kemer – Antalija – Turska
Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani
Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023
Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža
Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Cena

Kontaktirajte nas.

Video

Dostupni smo i na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Kontaktirajte nas na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Ili popunite kontakt formu

Upišite broj telefona ukoliko želite da Vas telefonskim putem obavestimo