Nalazimo se na gradskom šetalištu
preko puta restorana Doha

Lake & River Side Hotel & Spa

Galerija

Opis

Hotel Lake & River Side Hotel & Spa ★★★★★ – Titreyengol, Side, Turska predstavlja kvalitetan izbor za letovanje u Sideu i nalazi se u regiji Titreyengol, udaljen je 65 km od aerodroma Antalija i 7 km od antičkog grada Sidea. Hotel nudi uslugu Ultra All inclusive – sve uključeno na bazi otvorenog bifea – samoposluživanja, izbor više jela ( švedski sto) za doručak, ručak, večera, popodnevna užina, dečiji bufe i dečiji restoran, ugao za palačinke, snek restoran na plaži sa bezalkoholnim pićima i pivom 10:00h – 18:00h, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u odredjenim satima, A’la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka. Wi-Fi se ne naplaćuje u celom hotelu na plaži.

Položaj Lake & River Side Hotel & Spa hotela:
Lake & River Side Hotel & Spa 5* se nalazi u regiji Titreyengol, udaljen je 65 km od aerodroma Antalija i 7 km od antičkog grada Sidea.

Smeštaj:
Hotel Lake & River Side Hotel & Spa 5* ima ukupno 418 smeštajnih jedinica:

Standard sobe (16-27m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i 1 single ležaj, drugo dete deli ležaj sa roditeljima, max.2+2 osobe)
Economy sobe (16-27m2, max. 2 osobe)
Family sobe (45 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 4 osobe)
Svaka smeštajna jedinica ima: tuš, papuče, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar( voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno, pivo samo pri dolasku), laminat, SAT TV i muzički kanali, Wi-Fi, balkon.

Usluga:
Ultra All inclusive – sve uključeno na bazi otvorenog bifea – samoposluživanja, izbor više jela ( švedski sto) za doručak, ručak, večera, popodnevna užina, noćni bufe,dečiji bufe i dečiji restoran, dijetalni bufe i bezglutenski obrok na zahtev , snek restoran na plaži sa bezalkoholnim pićima i pivom 10:00h – 18:00h, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u odredjenim satima, A’la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka.

UAI koncept hotela Lake & River Side Hotel & Spa 5* ne uključuje: premium uvozna pića, uvozna pića koja nisu na listi menija, specijalna vina, koktele, luksuzna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića i pića u limenkama, sobna usluga.

Sadržaj:
Glavni restoran na bazi otvoreno bufea – samoposluživanja, A’la carte restorani: Lalezar- turska kuhinja,Violino – italijanska , barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igrice, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi se ne naplaćuje u celom hotelu na plaži.

Plaža hotela Lake & River Side Hotel & Spa 5*:
Hotel Lake & River Side Hotel & Spa 5* ima svoju privatnu peščanu plažu, udaljenu cca. 1300 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Usluga šatl u toku celog dana bez doplate.

Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni, tobogan, fitnes centar, stoni tenis, odbojka na plaži, sauna, parna soba, tursko kupatilo. Zabavni dnevni programi pored bazena i na plaži, takmičenja za odrasle i decu, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa specijalnim programima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, Wellness i Spa centar, sportovi na vodi.

Napomena:
TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalija – Destinacija Side
Hoteli Side – Antalija – Turska
Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje
Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije
Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023
Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli
Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum
Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.
Sadržaji

Opšti sadržaji
Sobna usluga
Sadržaji za decu
Dečije igralište
Dečiji klub

Cena

Kontaktirajte nas.

Video

Dostupni smo i na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Kontaktirajte nas na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Ili popunite kontakt formu

Upišite broj telefona ukoliko želite da Vas telefonskim putem obavestimo