Nalazimo se na gradskom šetalištu
preko puta restorana Doha

Rox Royal Hotel 

Galerija

Opis

Hotel Rox Royal ★★★★★ – Kemer, Turska (Ex.Grand Haber Hotel) je lociran u centru grada Kemera, 60km od aerodroma u Antaliji. Hotelska privatna, šljunkovita plaža je udaljena 150m od hotela Rox Royal koji nudi uslugu Ultra all inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, vreme za užinu, poslepodnevne kolače, sladoled od 16.00 – 17.00 sati, večeru i kasnu večernju užinu i pravi je izbor za letovanje 2021. u Turskoj.

Položaj Rox Royal 5* hotela:
Rox Royal 5* hotel je lociran u centru grada Kemera, 60km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:
Hotel Rox Royal 5* ima ukupno 420 smeštajnih jedinica, i to:

Standardne sobe (26m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa ili pomoćni ležaj, jedno kupatilo, max. 2+1osoba),
Rox Comfort sobe (28m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa ili pomoćni ležaj, kupatilo, max. 2+2 osobe),
Family 1 soba (28m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, jednim single krevetom, sofom ili pomoćnim ležajem, kupatilo, max. 3+1 osobe),
Family 2 soba (49m2, dve spavaće sobe sa vratima između, max. 4+1 osobe),
Deluxe sobe (50-54m2, jedna spavaća soba i jedno kupatilo, specijalno uređeno i VIP usluge, max.3 osobe), Junior suit (37m2, dnevna soba i jedna spavaća soba, max. 2+1osobe),
3 sobe za goste sa invaliditetom.
Sve sobe su sa balkonom, kupatilom s tuš kabinom, fenom za kosu, centralnim rashladnim sistemom koji radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktna telefonska linija, mini bar (voda i sokovi se dopunjuju svaki dan), sef, LCD TV sa satelitskim programom i muzičkim kanalima. WI-FI internet konekcija u sobama se dodatno naplaćuje.

Usluga:
Ultra all inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, vreme za užinu, poslepodnevne kolače, sladoled od 16.00 – 17.00 sati, večeru i kasnu večernju užinu. Sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, sladoled u akva i baru na bazenu tokom određenog perioda.

U usluge ultra all inclusive nije uključeno: sva flaširana pića, specijalna uvozna pića, premium viski, specijalna vina, sveže ceđeni voćni sokovi, energetska pića i room service, A la Carte restorani.

Sadržaj:
Glavni restoran – Ambrossia za usluge švedskog stola, snek bar, poslastičarnica, bar na bazenu, bar u lobiju, disko bar sa klavirom, snek bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluge doktora, čuvanja dece, vešeraja, frizera, rent a car, telefon, fax, shopping centri, internet kafić i kompjuterske igrice, internet konekcija u sobama, A la Carte restorani – turska i italijanska kuhinja, riblji A la Carte restoran.

Plaža:
Hotelska privatna, šljunkovita plaža je udaljena 150m od hotela Rox Royal, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji su besplatni. Postoji tunel ispod puta koji vodi do plaže.

Sport i zabava:
Bazeni na otvorenom i zatvorenom prostoru (bazen u zatvorenom ne radi od juna do oktobra), dečiji bazeni, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, deo za džogiranje, dva teniska terena, košarka, odbojka, mini fudbal, stoni tenis su besplatni.

Teniski tereni sa reflektorima, masaže, piling, SPA i centar za ulepšavanje, bilijar, sportovi na vodi, škola za ronjenje se dodatno naplaćuju.

Zabavni program se održava preko dana kao i različita takmičenja i show programi uveče. Mini klub za decu od 4-17 godina koja su podeljena u starosne grupe, sa programima preko dana i mini diskom uveče.

Cena

Kontaktirajte nas.

Video

Dostupni smo i na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Kontaktirajte nas na društvenim mrežama

Možete nas takođe kontaktirati putem telefona:

Ili popunite kontakt formu

Upišite broj telefona ukoliko želite da Vas telefonskim putem obavestimo